Werken voor je uitkering?


Waarom krijgen mensen een uitkering?? Juist, omdat ze geen werk kunnen krijgen of moeilijk aan de bak kunnen komen. Een uitkering is dan ook wachtgeld totdat je wel een baan hebt gevonden. Nu hebben sommige politici het inklauwerige idee uit hun mouw geschut om mensen met een uitkering te laten werken. Werken met behoud van uitkering dus. Begrijpt u die instelling?? Nee? Nou, u bent zeker de enige niet. Het merendeel van Nederland begrijpt die domme instelling niet. Werken voor je uitkering??? Dat betekend toch dat er dan werk is??? Laten ze je dan ook fatsoenlijk voor dat werk gaan betalen en je niet voor een lullig uitkerinkje gaan misbruiken. Op en top Nederland. Zo onlogisch als het maar kan. Een uitkering krijg je als je niet aan een baan kunt komen. Maar als je op wat voor manier dan ook gaat werken of in werk wordt gepropt, dan hoor je daar gewoon een fatsoenlijk salaris voor te krijgen en niet een uitkering waar je nauwelijks van rond kunt komen. Dat is pure uitbuiterij en er is altijd wel iemand die beter wordt van alle slavenarbeid wat wordt verricht door die kansloze en onder druk kneedbare uitkeringsslaven. Nee lieve overheid. Zo dom is de burger nou ook weer niet. Maar ze kunnen nou eenmaal niet weigeren, want dan gaat de overheid weer hun macht misbruiken door lekker laf het geld af te pakken van al die mensen die terecht proberen tegen te werken omdat ze niet gedwongen willen worden tot iets waar ze helemaal niet achter staan en waarvan ze doodongelukkig kunnen worden. Het afpakken van geld is de weg van de minste weerstand, zodat de overheid zich bezig kan houden met veeeel "belangrijker" zaken dan het welzijn van hun burgers, zoals lekker veel geld verknoeien aan vliegmateriaal, peperdure kantoren, hoge topsalarissen, onzinnge declaraties en de inkoop van wapens om de onderdanen voor een maandsalarisje en mooie beloften de hel in te jagen. Te walgelijk voor woorden.....is het niet??? Nee, natuurlijk niet. De overheid verdient er dik aan. Wat kunnen zij die achterlijk domme burgers nou schelen? Laat die domme burgers maar lekker rotten toch???
Gelukkig zijn er nog genoeg mensen die wel menselijk zijn en een voedselbank draaiende houden voor al die door de overheid gecreƫerde minima slachtoffers die niet eens fatsoenlijk een maaltijd kunnen kopen in een land als Nederland. Kotsmisselijk en doodziek wordt je er van. Logisch dat mensen gaan immigreren. Logisch dat mensen het criminele pad op gaan. Logisch dat mensen regeltjes en domme wetjes niet meer serieus nemen. Nederland wordt een ongezellig, sfeerloos en onpersoonlijk rot land met een bestuur die van een prachtig land als Nederland een groot klote land maakt met hun onophoudelijke opdringerige verplichtingen en het afpakken van pleziertjes als roken, drank, drugs en alcohol. En dat is wel het enige wat de meeste Nederlanders op de been houdt zodat ze niet teveel over al die ziekmakende regelzucht na hoeven te denken. Vlutbetutteling en regelzucht wat wordt gehandhaafd door van nature menselijke mensen die worden betaald om niet menselijk te zijn. Waar moet dat heen met dit land vol zeikerij, bemoeizucht, gepush, gejaag, dwang en drang?? En tja, geen mens kan zonder geld. Dus voor geld doet een mens alles. Zelfs je medemens laten vallen. En dat is nou de kracht die "politiek" heet. Zou "terrorisme" niet een beter woord zijn?? Of zien we het verkeerd en heeft de huidige politiek het beleid van Minister van Financiƫn H. Colijn in een modern jasje gestoken. Ook hij presteerde het in de jaren 1923-1926 Nederland met de grond gelijk te maken en de Nederlanders te onderdrukken met termen als "Wie niet luisteren wil, moet maar voelen". Hij was ook degene die het achterhaalde idee de wereld in heeft geholpen dat werken de enige remedie is voor een gezond lichaam. En dat "wie niet luisteren wil moet maar voelen" gelul horen we nu in eigentijdser woorden van uitkeringsinstanties wanneer mensen die van een uitkering afhangen en de ene na de andere verplichting als slaaf niet opvolgen. "Wie niet wil meewerken moet het dan maar voelen in hun beurs", hoor je geregeld. Neigt dit niet een beetje naar het nazisme?? Heeft de overheid dan niks geleerd van onze oosterburen in de jaren veertig? Of hebben ze er juist wel van geleerd en misbruiken ze dat nu op hun eigen bevolking? Hoe dan ook; De Nederlander wordt psychisch doodongelukkig getreiterd, ziek gemaakt met allerlei verplichtingen en bang gemaakt door alle sancties die ze boven het hoofd hangen wanneer ze niet met de horde mee lopen. En ze worden psychisch murw gemaakt wanneer ze financieel afhankelijk van de overheid raken.
Tot slot moet je ook nog oppassen dat je niet teveel bij hetzelfde bedrijf solliciteerd, want dat kan dan weer een reden zijn om je te korten op de uitkering. Met andere woorden, solliciteer nooit bij 1 bedrijf op verschillende functies, want daar rekenen ze je ook op af. Overigens is het wel zo dat wanneer je wordt aangenomen, er opeens niets aan de hand is. Tja, dit soort instanties weten wel hoe ze van nette burgers criminelen moeten maken. Immers; van een uitkering kun je al niet rond komen, en wanneer ze er ook nog gedurende 16 weken 20% van inklauwen is het eind helemaal zoek. En dan moet je toch op een andere manier aan geld zien te komen om zielige figuren als deurwaarders en al die andere neten van je af te slaan. Ja lieve mensen, Nederland staat bovenaan de lijst van "onmenselijkheid" betreffende het niet nakomen van nietszeggende regeltjes.

1 opmerking:

  1. Helemaal eens,je verontwaardiging en woede zijn terecht.

    BeantwoordenVerwijderen